VAD VI GÖR

Vi på Nordic Interior Production tillverkar många olika produkter och har lång erfarenhet av att leverera kundunika lösningar. I vårt snickeri har vi kapacitet att producera till både stora projekt och det lilla. Tveka inte att kontakta oss för din nästa inredningsproduktion.

Högkvalitativa produktioner

Stor materialkunskap

Effektiv produktion

Tillverkning i både trä, glas, corian och metall

Stolt gemensamt mångårigt yrkeskunnande

DET HÄR GÖR VI

Konstruktion, produktion och logistik

Konstruktion

Våra konstruktörer ansvarar i första hand för att koncept-, inrednings- och arkitektritningar översätts till fungerande produktionshandlingar. Vi konstruerar i Solid Works. Granskningshandling i 3D gör det enkelt för alla att förstå hur den slutliga produkten kommer att se ut före produktion.

Våra konstruktörer kan, med sin erfarenhet av att jobba med inredning, även vara ett bollplank tidigt i processen när ni planerar att ta fram nya koncept och produkter. Exempelvis vid val av material, ytbehandling, produktionsmetod och annat som kan påverka produktens kvalitet och hållbarhet över tid. 

PRODUKTION

Vårt snickeri har maskiner och utrustning med den senaste tekniken. Med vår kapacitet kan vi hantera alla projekt. Vi kan exempelvis snabbt ställa om från att producera stora volymer inredning till en av Sveriges snabbast växande kaffekedjor till att arbeta med en annan kunds prototyp till en ny design. Eller varför inte båtinredning till en av våra båtproducenter i Sverige.

Vi har ett skickligt team av medarbetare i vår produktion. Tillsammans har de många års erfarenhet av att arbeta med olika sorters material.

 Välkommen med dina frågor till oss kring produktion.

LAGER OCH LOGISTIK

Logistik är viktigt. I Tibro har vi stora ytor till förfogande. Det gör att vi kan åta oss uppdrag där vi tillverkar inredning i större volymer och lagerhåller den. Kunder kan avropa efter behov. Vi sätter varningsnivåer och tillverkar nytt för att garantera snabb tillgänglighet när det är dags för montering. Finns det tilläggsprodukter i form av möbler, lampor eller andra inredningsdetaljer som inhandlas på annat håll? Vi kan lagerhålla allt hos oss för samleverans ut vid montage. Detta underlättar för våra kunder, inte minst för montörer som slipper få leveranser från olika håll. Och i slutändan blir det kostnadseffektivt!

Välkommen med dina frågor till oss kring lager och logistik.

VI VILL GÄRNA KOMMA I KONTAKT

Skriv ett meddelande eller slå oss en signal.

ADRESS

Fågelviksleden 14, 543 50 TIBRO

Tel

0737-31 99 09

ÖPPETTIDER

Månd-Fred: 8.00 – 17.00

E-post

info@nipab.se

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER